Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Servisne informacije

Predložite dobitnika Februarske nagrade

Komisija za obeležavanje praznika, dodelu priznanja i međugradsku saradnju u zemlji i inostranstvu Skupštine Grada podseća građane da predloge za dodelu Februarske nagrade mogu dostaviti tom radnom telu u zgradu Skupštine grada (Ulica Žarka Zrenjanina 2), najkasnije do 31. decembra.

Novogodišnji festival na Spensu

Novogodišnji festival na kojem Novosađani mogu da pogledaju izložbu starih zanata, ali i kupiti ručne radove, med i pčelinje proizvode, vino, knjige, cveće, slatkiše i igračke, održava se na prvom spratu Spensa.

Besplatne sadnice na Sajmu

Stotinu posetilaca manifestacije "Zima na Sajmu", dobiće u utorak, 28. decembra po besplatnu sadnicu koje je za njih pripremilo JP "Vojvodinašume".

Besplatna so za skupštine stanara

Mesna zajednica ''Omladinski pokret'' pozvala je sve predsednike skupština stanara i vlasnike kuća koje se nalaze na toj teritoriji da besplatno preuzmu pakovanje industrijske soli za čišćenje snega.

Kupiš jelku dobiješ poklon

Gradsko zelenilo pokrenulo je jednomesečnu akciju ''Za zeleniji Novi Sad'' u sklopu koje, uoči božićnih i novogodišnjih praznika, pozivaju građane da kupuju jelke sa busenom kako bi doprineli ozelenjavanju svog grada.

Predlozi za Februarsku nagradu

Komisija za obeležavanje praznika, dodelu priznanja i međugradsku saradnju u zemlji i inostranstvu Skupštine Grada uputila je poziv građanima da podnesu  predloge za dodelu Februarske nagrade.

Audicija za voditelje srednjoškolce

TV produkcija Urbans poziva novosadske srednjoškolce da se prijave na audiciju za voditelje koja će se održati u subotu 18. decembra u Omladinskom centru CK 13 (Vojvode Bojovića 13).